Laksefad med porrer og æble - Nem aftensmad med laks i fad
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Laksefad med porrer og æble

Laksefad med porrer og æble – Opskrift på nem aftensmad med laks i fad med fløde, porrer, æble og citron, og serveret med ris.

Laksefad med porrer og æble

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Laksefad med porrer og æble

Fremgangsmåde

Laksefad med porrer og æble

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Placer laksestykket i et ildfast fad og fordel citronskiver på laksen. Fordel porrer og æbler rundt om laksen og hæld fløde ved. Krydr godt med salt og peber. Bag laksen i ovnen i ca. 25 min. Kog ris imens.

Server laksefadet med ris. Velbekomme!

Bedøm

Laksefad med porrer og æble

Denne lækre ret er så god og nem at servere som aftensmad i hverdagene, hvor det gerne må gå hurtigt og samtidig være lækkert. Retten består af laksestykke med citronskiver, porrer, æble, fløde, salt og peber. Jeg serverer retten med ris, men det kan også sagtens være kogte kartofler eller fettuccine.

Hvis du har andre grøntsager liggende i grøntskuffen, så kan de også sagtens bruges i retten. Det smager også super godt med en sjat hvidvin i saucen. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar