Opskrifter Livsstil

Fetadip med oliven

Fetadip med oliven må nok være på listen over mine yndlings dip. Denne dip er så hurtig og nem at lave, og den kræver kun ganske få ingredienser. Faktisk består dippen kun af oliven, feta og græsk yoghurt. Derudover smages dippen til med citronsaft og peber. Jeg serverer gerne dippen med grøntsagsstave, ristet brød eller chips. Den er også glimrende at servere på et tapasbord eller som som “spread” i en sandwich. Er du ikke til oliven, så kan de nemt undlades og skiftes ud med f.eks. friske krydderurter. Rigtig god fornøjelse!

Fetadip med oliven

Tilbehør til 6-8 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Fetadip med oliven

1 glas sorte udstenede oliven

200 g græsk yoghurt, 10 %

200 g fetaost, f.eks. PUCK feta

Smag til med citronsaft og peber

Fremgangsmåde

Fetadip med oliven

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet dip. Hæld dippen op i en skål og stil den på køl indtil servering.

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.