Fetadip med oliven må nok være på listen over mine yndlings dip. Denne dip er så hurtig og nem at lave, og den kræver kun ganske få ingredienser. Faktisk består dippen kun af oliven, feta og græsk yoghurt. Derudover smages dippen til med citronsaft og peber. Jeg serverer gerne dippen med grøntsagsstave, ristet brød eller chips. Den er også glimrende at servere på et tapasbord eller som som “spread” i en sandwich. Er du ikke til oliven, så kan de nemt undlades og skiftes ud med f.eks. friske krydderurter. Rigtig god fornøjelse!
Ingredienser
Fetadip med oliven
1 glas sorte udstenede oliven
200 g græsk yoghurt, 10 %
200 g fetaost, f.eks. PUCK feta
Smag til med citronsaft og peber
Fremgangsmåde
Fetadip med oliven
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet dip. Hæld dippen op i en skål og stil den på køl indtil servering.