Hjemmelavet chilimayo - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hjemmelavet chilimayo

 

Min søster blev student i mandags og i går var hun ude at køre vogn! Vi var det allersidste stop på turen, så derfor serverede vi en omgang “tømmermændsmad” med håndskårne grove pomfritter med massere af havsalt og en lækker hjemmelavet chilimayo til. Det hele blev spist rub og stub 🙂 I var mange der gerne ville have opskriften på min hjemmelavet chilimayo, så den skal I selvfølgelig have! Man kan jo selv justere hvor stærk man vil have den afhængig af, hvilken chili man bruger og hvor meget. Her kommer opskriften:

Hjemmelavet chilimayo

Ingredienser

Chilimayo (4-5 personer):

Fremgangsmåde

Chilimayo:

Rør mayonnaise og creme fraiche sammen og tilsæt herefter de øvrige ingredienser. Smag dig frem undervejs, måske du kan lide din chili mayo meget stærk eller også skal den kun lige bide lidt på tungen. Server chilimayo til hjemmelavet fritter, som dressing i en bruger eller til kyllingespyd. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar