Hjemmelavet chilimayo – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Hjemmelavet chilimayo

 

Min søster blev student i mandags og i går var hun ude at køre vogn! Vi var det allersidste stop på turen, så derfor serverede vi en omgang “tømmermændsmad” med håndskårne grove pomfritter med massere af havsalt og en lækker hjemmelavet chilimayo til. Det hele blev spist rub og stub 🙂 I var mange der gerne ville have opskriften på min hjemmelavet chilimayo, så den skal I selvfølgelig have! Man kan jo selv justere hvor stærk man vil have den afhængig af, hvilken chili man bruger og hvor meget. Her kommer opskriften:

Ingredienser

Chilimayo (4-5 personer):

250 ml ægte mayonnaise (pose)

500 g creme fraiche, 18 %

2 fed hvidløg

1 frisk chili

2 tsk. paprika

Salt og peber

2 tsk. tørrede chiliflager

1 tsk. sukker

1 spsk. ketchup

2 tsk. Sriracha chilisauce

 

Fremgangsmåde

Chilimayo:

Rør mayonnaise og creme fraiche sammen og tilsæt herefter de øvrige ingredienser. Smag dig frem undervejs, måske du kan lide din chili mayo meget stærk eller også skal den kun lige bide lidt på tungen. Server chilimayo til hjemmelavet fritter, som dressing i en bruger eller til kyllingespyd. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.