Hjemmelavede ristede løg
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hjemmelavede ristede løg

Hjemmelavede ristede løg er altid et sikkert hit. Sprøde ristede løgringe med havsalt på smager vidunderligt. I min familie elsker vi ristede løg, og vi har det altid i huset. Vi spiser tit rugbrødsmadder til frokost sammen om lørdagen, og der står altid ristede løg på bordet. Det er smadder nemt at lave ristede løg selv og de smager meget bedre, end dem man køber. En ting som ristede løg passer særlig godt til er jo hotdogs! Jeg har også en opskrift på hjemmelavede sprøde løgringe. Rigtig god fornøjelse!

Hjemmelavede ristede løg

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Hjemmelavede ristede løg

Fremgangsmåde

Hjemmelavede ristede løg

Skær løgene i ringe og vend dem med hvedemel. Kom løgene op i en si og sigt det overskydende mel fra.

Varm olien op. Tjek om olien er varm nok, ved at komme en løgring i og hvis det syder og bobler rundt om, så er olien klar.

Kom løgringene i olien lidt ad gangen og steg dem til de er sprøde og lysebrune. Tag de ristede løg op af olien med en hulske og lad de ristede løg dryppe af på køkkenrulle og drys med salt.

Opbevar dem i en lufttæt beholder, så de holder sig sprøde. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar