Stegte broccolini med feta og cashewnødder - Opskrift på lækkert tilbehør
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Stegte broccolini med feta og cashewnødder

Stegte broccolini med feta og cashewnødder – Opskrift på lækkert tilbehør med stegte aspargesbroccoli /broccolini, feta, cashewnødder, granatæble, chili og spinatpesto. Aspargesbroccoli er lange tynde broccoli-stænger som er super sprøde og lækre. Jeg har her stegt dem ved høj varme på en pande med olivenolie og citronsaft og derefter toppet med lækre toppings som smuldret feta, ristede cashewnødder, granatæble-kerner, tynde skiver chili og spinatpesto. Pesto-delen kan sagtens undlades eller det kan være en anden pesto f.eks. basilikum eller tomatpesto. Server denne ret som tilbehør til grillet fisk eller kød eller som en del af et lækkert bord med andre salater og småretter.

Broccolini kan også grilles på grillen eller på en grillpande. Prøv også denne opskrift på bagt blomkål med parmesan eller smørstegt spidskål med hasselnødder og parmesan. Rigtig god fornøjelse!

Stegte broccolini med feta og cashewnødder

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Stegte broccolini med feta og cashewnødder

Fremgangsmåde

Stegte broccolini med feta og cashewnødder

Steg broccolini i citronsaft olivenolie på en pande ved høj varme til de får farve. Drys salt og peber på og kom broccolini på et fad.

Pynt med granatæble-kerner, feta, cashewnødder, chili/jalapenos og spinatpesto. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar