Bagt blomkål med parmesan – skønt tilbehør til aftensmaden. Lækkert blomkål med krydderier bagt i ovnen med parmesan på. Disse bagte blomkål er perfekte at servere til kød eller som et smagfuldt indslag til en vegetarisk ret. Blomkål er en vidunderlig råvare, og man kan virkelig lave mange forskellige ting med blomkål. Jeg elsker blomkål og det samme gør min familie, så vi får det ret tit herhjemme, f.eks. er denne ret med smørstegt blomkål, feta, mandler og granatæble et stort hit. Prøv også disse grøntsagsdeller med blomkål og kikærter. Jeg har også flere gange brugt blomkål i stedet for nachos, med revet cheddar eller revet mozzarella på og serveret som disse luksus nachos med toppings. Rigtig god fornøjelse!
Bagt blomkål med parmesan
Ingredienser
Bagt blomkål med parmesanFremgangsmåde
Bagt blomkål med parmesan
Tænd ovnen på 225 C varmluft.
Skyld blomkålshovedet og del det i buketter og skær gerne buketterne i to. Kom blomkål i en frysepose sammen med olie, hvidløgspulver, paprika, salt og peber og masér det godt rundt.
Fordel blomkålene på en bageplade med bagepapir og riv parmesanen henover. Bag blomkål i ca. 30 minutter til gyldent og sprødt. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar