Bagt blomkål med parmesan - Opskrift på lækkert tilbehør til aftensmaden
Opskrifter Livsstil Shop

Bagt blomkål med parmesan

Bagt blomkål med parmesan – skønt tilbehør til aftensmaden. Lækkert blomkål med krydderier bagt i ovnen med parmesan på. Disse bagte blomkål er perfekte at servere til kød eller som et smagfuldt indslag til en vegetarisk ret. Blomkål er en vidunderlig råvare, og man kan virkelig lave mange forskellige ting med blomkål. Jeg elsker blomkål og det samme gør min familie, så vi får det ret tit herhjemme, f.eks. er denne ret med smørstegt blomkål, feta, mandler og granatæble et stort hit. Prøv også disse grøntsagsdeller med blomkål og kikærter. Jeg har også flere gange brugt blomkål i stedet for nachos, med revet cheddar eller revet mozzarella på og serveret som disse luksus nachos med toppings. Rigtig god fornøjelse!

Ingredienser

Bagt blomkål med parmesan

1 blomkålshoved

5 spsk olivenolie

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk paprika

1 tsk salt

Peber

150 g revet parmesan

Fremgangsmåde

Bagt blomkål med parmesan

Tænd ovnen på 225 C varmluft.

Skyld blomkålshovedet og del det i buketter og skær gerne buketterne i to. Kom blomkål i en frysepose sammen med olie, hvidløgspulver, paprika, salt og peber og masér det godt rundt.

Fordel blomkålene på en bageplade med bagepapir og riv parmesanen henover. Bag blomkål i ca. 30 minutter til gyldent og sprødt. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.