Nem opskrift på nachos med lækre toppings
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Nachos med lækre toppings

Dette fad med nachos og lækre toppings er, vil jeg vove at påstå, et hit hos alle! De sprøde nachos med smeltet ost og andre lækkerier er så lækkert at servere, som en snack til filmaften, inden forretten til middagen, som mad til dine tømmermænd eller bare som nem aftensmad måske med stegt kyllingebryst til.

Nachos med lækre toppings

Ingredienser

Nachos-fad til 4 personer:

Fremgangsmåde

Nachos-fad:

Tænd ovnen på 200 C. Lav guacamolen. Bland nachos og ost, så der kommer godt med ost på alle nachos og kom det i et ovnfast fad eller på en bradepande. Fordel bønner, majs, jalapenos og oliven. Sæt fadet i ovnen i ca. 10-12 minutter indtil osten er smeltet og er blevet gylden. Drys forårsløg ud på det varme nachos-fad og server med guacamole og creme fraiche til.

Serveringsforslag: Det smager også smadder godt med frisk persille, kylling eller du kan også servere salsa til dine nachos.

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar