Nachos med lækre toppings

Dette fad med nachos og lækre toppings er, vil jeg vove at påstå, et hit hos alle! De sprøde nachos med smeltet ost og andre lækkerier er så lækkert at servere, som en snack til filmaften, inden forretten til middagen, som mad til dine tømmermænd eller bare som nem aftensmad måske med stegt kyllingebryst til.

Ingredienser

Nachos-fad til 4 personer:

Guacamole

300 g nachos

150 g revet mozzarella

150 g revet cheddar

1 dåse røde kidney bønner

1 dåse majs

Jalapenos (valgfrit)

2 spsk. sorte oliven, skåret i små ringe

2 forårsløg, hakket

Creme fraiche

Fremgangsmåde

Nachos-fad:

Tænd ovnen på 200 C. Lav guacamolen. Bland nachos og ost, så der kommer godt med ost på alle nachos og kom det i et ovnfast fad eller på en bradepande. Fordel bønner, majs, jalapenos og oliven. Sæt fadet i ovnen i ca. 10-12 minutter indtil osten er smeltet og er blevet gylden. Drys forårsløg ud på det varme nachos-fad og server med guacamole og creme fraiche til.

Serveringsforslag: Det smager også smadder godt med frisk persille, kylling eller du kan også servere salsa til dine nachos.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.