Quesadillas med kylling og spinat - Opskrift på lækre quesadillas med kylling
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Quesadillas med kylling og spinat

Quesadillas med kylling og spinat – Opskrift på lækre quesadillas med krydret kylling, spinat og ost. Quesadillas er to mexicanske tortilla pandekager lagt sammen med fyld og enten stegt på panden eller varmet i ovnen. Jeg har her lavet quesadillas med marineret kylling, peberfrugt, spinat, jalapenos, salsa, ost og persille. Det smager vildt godt og er virkelig nemt at lave. Fyldet kan varieres med forskelligt kød, grøntsager og ost. Det smager også godt, hvis der kun er ost i. Prøv f.eks. min opskrift på quesadillas i en vegetarisk version med cheddar og bønner. Server quesadillas som en snack sammen med hjemmelavet guacamole, creme fraiche eller tomatsalsa.  Rigtig god fornøjelse!

Quesadillas med kylling og spinat

Mexi mad, til 4-6 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 50 min.

Ingredienser

Kylling
Derudover

Fremgangsmåde

Kylling

Kom kyllingen i en skål sammen med de øvrige ingredienser og rør det godt rundt. Stil det på køl i 30 minutter.

Steg herefter kyllingen på en pande til den er gennemstegt.

Sådan laver du quesadillas

Skru varmen på panden ned til middelvarme. Placer en pandekage på panden. Drys ost på og kom kylling, peberfrugt, spinat, salsa, jalapenos og persille. Læg en pandekage ovenpå og steg quesadillas på begge sider, til pandekagerne er gyldne og sprøde. Fortsæt til du i alt har 4 quesadillas. Skær hver quesadillas ud i 4 trekanter og server dem straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar