Quesadillas med bønner og cheddar - Vegetariske quesadillas
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Quesadillas med bønner og cheddar

Quesadillas er to mexicanske tortillas lagt sammen med fyld og enten stegt på panden eller varmet i ovnen. Jeg har lavet quesadillas i en vegetarisk version med bønner, peberfrut og cheddar. Det smager vildt godt og er virkelig nemt at lave. Fyldet kan varieres med forskelligt kød, grøntsager og ost. Det smager også godt, hvis der kun er ost i. Server quesadillas som en snack sammen med hjemmelavet guacamole, creme fraiche eller tomatsalsa.  Rigtig god fornøjelse!

Quesadillas med bønner og cheddar

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Quesadillas med bønner og cheddar

Fremgangsmåde

Quesadillas med bønner og cheddar

Varm en pande op med olivenolie. Steg peberfrugter og sorte bønner. Tilsæt fajitas krydderi og bland det godt sammen. Hæld fyldet i en skål og gør panden rent, så den er helt tør.

Placer en pandekage på den tørre pande. Drys cheddar ost på og kom fyldet på. Læg en pandekage ovenpå og steg quesadillas på begge sider, til pandekagerne er gyldne og sprøde. Fortsæt til du i alt har 4 quesadillas. Skær hver quesadillas ud i 4 trekanter og server dem straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar