Krydret gratineret kylling med sprøde tortilla chips - Opskrift på mexicansk ret
Opskrifter Livsstil Shop

Krydret gratineret kylling med sprøde tortilla chips

Krydret gratineret kylling med sprøde tortilla chips – den lækreste mexicansk inspireret ret med krydret kylling bagt i ovnen med cheddar ost og toppings og serveret med sprøde tortilla chips. Et dejligt festmåltid, som egner sig perfekt til weekenden eller til tømmermændene. Jeg elsker mexicansk mad med krydret kød, guacamole, salsa, tortilla chips og en masse andre lækkerier. Denne ret er nem at lave og smager virkelig godt. Tortilla chipsene består af tortilla pandekager, der er skåret i trekanter og efterfølgende stegt i olivenolie og drysset med salt. De smager så godt og kan drysses med forskellige krydderier. Prøv også disse nachos med lækre toppings eller hjemmelavede tacos med fyld. Rigtig god fornøjelse!

Krydret gratineret kylling med sprøde tortilla chips

Varme retter, Aftensmad til 6 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 45 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Krydret gratineret kylling

6 stk. kyllingebryst

1 brev Fajita krydderi, f.eks. fra Santa Maria

2 løg, skåret i både

2 fed hvidløg, finthakket

2 peberfrugter, skåret i tynde strimler

1 dåse majs

1 pose revet cheddar

Sprøde tortilla chips

4 stk. tortilla pandekager

Olivenolie

Flagesalt

Derudover

Jalapenos

Salsa

Creme fraiche

Guacamole

Persille eller koriander

 

Fremgangsmåde

Krydret gratineret kylling

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær kyllingebrysterne i tern og brun dem af på en pande med olivenolie sammen med Fajita krydderi. Kom kyllingen op i et ildfast fad, evt. beklædt med bagepapir. Steg løg, hvidløg og peberfrugt på panden til de er klare. Tilsæt majs og hæld det udover kyllingen. Bag kyllingen ovnen i 15 min. Drys herefter med cheddar ost og bag igen i yderligere 15 min.

Sprøde tortilla chips

Skær pandekagerne ud i små trekanter. Varm en pande op med olien og steg tortilla chips til de er sprøde og gyldne. Placer tortilla chips på køkkenrulle, så det kan suge olien, og drys med salt.

Top krydret gratineret kylling med jalapenos, salsa og creme fraiche. Server de sprøde tortilla chips med guacamole. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven