Tacos med fyld af den lækreste ananassalsa, krydret kylling, marineret flanksteak, guacamole og lime. Jeg er ret stor fan af tacos, og især når de er fyldt med en masse lækkert. Fyldet i sådan nogle tacos kan varieres og laves med lige det fyld du allerbedst kan lide. Her er de med en sød og lidt stærk ananassalsa med chili og forårsløg, guacamole, fintsnittet spidskål, hakkede små tomater, limebåde og persille (fordi ingen i min familie kan lide koriander). Kødet i tacosne var der flanksteak marineret i olivenolie, salt, hvidløg og timian og kyllingebryster marineret i forskellige krydderier. Jeg bagte tacos efter denne opskrift, men dem man kan købe i supermarkederne kan også bruges.
Jeg serverede dette for min familie og alle var ellevilde med de lækre tacos. Det var en ret perfekt middag på en fredag, hvor vi også nød denne skønne cocktail med passionsfrugt og vanilje. Jeg serverede også et fad nachos til, som bare var nachos med ost, men det kunne også have været denne luksus udgave med lækre toppings. Rigtig god fornøjelse!
Tacos med fyld
Ingredienser
TacosFremgangsmåde
Tacos
Bag gerne tacos lige inden servering, så de er helt friskbagte.
Ananassalsa
Skær ananas i små tern og bland med finthakket chili, snittet forårsløg, olivenolie, limesaft og lidt salt. Lad det stå at trække i 1 time.
Flanksteak
Læg flanksteak i et fad og maser olie, hvidløg, timian og salt godt ind i kødet. Lad det trække på køl i 1 time.
Lige inden servering steges kødet på en varm pande eller på grillen. Kødet skal ca. have 5 minutter på hver side afhængig af hvor tyk steaken er. Den skal være lidt rød i midte. Pak kødet ind i stanniol og lad det hvile i 20 minutter. Skær herefter steaken ud i tynde skrå skiver.
Krydret kylling
Kom kyllingen op i en skål med krydderierne, olie, salt og peber. Lad det trække på køl i 1 time.
Du kan stege kyllingen imens flanksteaken hviler: Steg kyllingen eller grill den ca. 10 minuttter på hver side afhængig af, hvor tykke stykkerne er. Skær herefter kyllingen ud i tynde skiver.
Anret tacos med fyldet eller kom fyldet i små skåle, så man selv kan lave sin egen taco ved bordet. Velbekomme!
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar