Fajitas med avocadosalsa - Opskrift på lækre fajitas med kylling og avocadosalsa
Opskrifter Livsstil Shop

Fajitas med avocadosalsa

Fajitas med avocadosalsa – opskrift på de lækreste fajitas med kylling og avocadosalsa. Fajitas er så lækkert og nemt at lave. Det er en god hverdagsret, da det ikke kræver meget tid i køkkenet. Disse fajitas er lavet med kylling, men strimler af oksekød eller svinekød smager også lækkert. Og hvis du ønsker at lave det i en vegetarisk udgave, så kan kødet erstattes med kidney bønner eller sorte bønner. Fajitas kan pyntes med f.eks. koriander, hjemmelavet chiliolie, majs, sriracha, creme fraiche eller fintsnittet spidskål. Det kan også spises med ris til, i stedet for tortillapandekager. En af mine helt store madfavoritter, og også min families, er helt klart mexicansk mad. Det er virkelig velsmagende mad med skønne krydderier og som kan laves på alverdens måder. Jeg tror også de fleste familier har mexicanske pandekager på aftensmadsmenuen ret ofte. Denne opskrift er inspireret af en måltidskasse vi fik fra nemlig.com, og det fik mig til at tænke på, at der da manglede sådan en fajitas opskrift her på bloggen.

Prøv også denne ret med krydret kylling og hjemmelavet tortilla chips eller mine hjemmelavede tacos med forskelligt fyld. Rigtig god fornøjelse!

Varme retter, Aftensmad til 4-5 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Avocadosalsa

3 avocado, skåret i tern

400 g små cherrytomater, skåret i halve

1 bundt forårsløg, skåret i tynde ringe

1/2 chili, frisk, finthakket

Saften fra 1,5 lime

4 spsk. olivenolie

Salt og peber

Fajitas

3 fed hvidløg, skåret i tynde skiver

2 rødløg, skåret i både

Olie til stegning

4-5 stk. kyllingebrystfileter, skåret i strimler

1 brev fajitas krydderimix

Saften fra 1/2 lime

2 peberfrugter, skåret i tynde strimler

Derudover

Tortillapandekager

Revet ost

Evt. koriander

Fremgangsmåde

Avocadosalsa

Kom avocado, tomater, forårsløg og chili i en skål med olivenolie, limesaft og salt og peber. Lad det gerne stå at trække.

Fajitas

Svits løg og hvidløg på en pande med olie. Tilsæt kyllingen, fajitas krydderimix og limesaft. Steg det til kyllingen er gennemstegt. Tilsæt peberfrugterne til sidst og lad dem stege med.

Server fajitas på tortillapandekager med avocadosalsa, revet ost og evt. koriander, hakket chili og limesaft. Velbekomme!

 

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.