Fish tacos - Opskrift på lækre fish tacos med sprødt og krydret torsk
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fish tacos

Fish tacos – Opskrift på de lækreste fish tacos med sprødt og krydret torsk. Tacos med fisk er en nem og lækker ret som egner sig godt til både store og små. Tacos kan fyldes med et hav af forskelligt fyld og her er fyldet altså torsk, som er vendt i spicy crispy chicken krydderi. I stedet for dette sprøde krydderi, så kan man også bare vende fisken i æg og pankorasp. Jeg har fyldt disse tacos med sprøde grøntsager, mango, avocado, hjemmelavede syltede rødløg og chilimayo. Hvis man ønsker at lave dem i en vegetarisk version, så har jeg også en opskrift på vegetariske tacos med blomkål og halloumi i stedet for kød. Rigtig god fornøjelse!

Fish tacos

Mexi mad, til 4 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Fish tacos

Fremgangsmåde

Fish tacos

Skær fisken i passende stykker og vend den sammen med crispy chicken krydderi. Varm en pande op med olivenolie ved middelvarme. Steg fisken til den er gennemstegt.

Lun de bløde tacos og anret dem med spidskål, peberfrugt, mango, avocado, fisk, syltede rødløg, chilimayo, friske krydderurter og lime. Server straks. Velbekomme!

 

 

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar