Tacos med krydret blomkål, halloumi og spicy avocado

Snasket fingermad er altid hyggeligt at spise sammen med gode gæster. Disse tacos med krydret blomkål, halloumi og spicy avocado er vildt lækre! De kan serveres som en snack eller som en forret. Hvis de skal serveres som en hovedret, kan man spæde op med flere grøntsager og forskelligt fyld. Prøv også disse tacos med krydret kylling. God fredag derude og tak fordi I læser med!

Tacos med krydret blomkål, halloumi og spicy avocado
Ingredienser

Tacos til 4 personer:

Krydret ristet blomkål:

300 g blomkål

2 spsk. olivenolie

1/2 tsk. spidskommen

1 tsk. paprika

Salt og peber

Avocadocreme:

3 avocadoer

Saft af 1/2 lime

1-2 hvidløg

3 spsk. creme fraiche

4 skiver jalapenos

2 tsk. chiliflager

Salt og peber

Derudover:

8 små tortillas

1 pakke halloumi

200 g fintsnittet kål, jeg har brugt rødkål

4-6 radiser, skåret i skiver

1,5 lime skåret i både

Frisk persille eller koriander

Evt. creme fraiche 18 %

Fremgangsmåde

Krydret ristet blomkål:

Skyl blomkålen og del i små stykker. Bland blomkålen sammen med olie, spidskommen, paprika, salt og peber. Fordel blomkålen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 200 C i ca. 16-18 minutter. Lad dem køle lidt af

Avocadocreme:

Blend alle ingredienserne med en stavblender til en cremet avocadocreme.

Sådan anretter du tacos:

Steg halloumi skiverne på en grillpande. Varm tortillas i den varme ovn i et par minutter. Anret tortillas på et fad og fyld dem med kål, blomkål, halloumi, avocadocreme, creme fraiche, radiser, persille og lime både. Server straks. Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.