Tacos med krydret blomkål, halloumi og spicy avocado
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tacos med krydret blomkål, halloumi og spicy avocado

Snasket fingermad er altid hyggeligt at spise sammen med gode gæster. Disse tacos med krydret blomkål, halloumi og spicy avocado er vildt lækre! De kan serveres som en snack eller som en forret. Hvis de skal serveres som en hovedret, kan man spæde op med flere grøntsager og forskelligt fyld. Prøv også disse tacos med krydret kylling. God fredag derude og tak fordi I læser med!

Tacos med krydret blomkål, halloumi og spicy avocado

Ingredienser

Tacos til 4 personer: Krydret ristet blomkål:
Avocadocreme:
Derudover:

Fremgangsmåde

Krydret ristet blomkål:

Skyl blomkålen og del i små stykker. Bland blomkålen sammen med olie, spidskommen, paprika, salt og peber. Fordel blomkålen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 200 C i ca. 16-18 minutter. Lad dem køle lidt af

Avocadocreme:

Blend alle ingredienserne med en stavblender til en cremet avocadocreme.

Sådan anretter du tacos:

Steg halloumi skiverne på en grillpande. Varm tortillas i den varme ovn i et par minutter. Anret tortillas på et fad og fyld dem med kål, blomkål, halloumi, avocadocreme, creme fraiche, radiser, persille og lime både. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar