Crunchwrap supreme - Opskrift på wrap med fyld fra Taco Bell
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Crunchwrap Supreme

Crunchwrap Supreme – Opskrift på Crunchwrap Supreme som er en ikonisk wrap fra det amerikanske Taco Bell. Crunchwrap Supreme er en wrap, der består af en stor tortilla pandekage, som fyldes med cheddar, salsa, hakket oksekød med krydderier, sprøde nachos/tostada, salat, creme fraiche, tomat og majs. Pandekagen bliver foldet rundt om en lille pandekage, som placeres ovenpå fyldet.

Jeg har aldrig selv været på Taco Bell, men jeg har set så mange videoer på Instagram, men især på TikTok med denne wrap, og det er smadder hyggeligt at lave det selv derhjemme.

Oprindeligt bliver der brugt en tostada, som er en lille sprød tortilla pandekage, inde i wrappen i stedet for nachos, men hvis man ikke kan finde sådan en, så fungerer nachos udemærket, som det sprøde element. Men hvis du gerne vil prøve med en tostada, så kan du nemt stege en lille tortilla pandekage i lidt olie på en pande, til den bliver gylden og sprød.

Prøv også min opskrift på crunch tacos, som også er inspireret af Taco Bell. Rigtig god fornøjelse!

Crunchwrap Supreme

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Crunchwrap Supreme
Derudover

Fremgangsmåde

Crunchwrap Supreme

Steg oksekød på en pande og tilsæt krydderi. Steg til kødet er gennemstegt.

*Se billede* Placer en skål eller lign. i midten af de small tortilla pandekager og skær rundt om skålen, så du har 4 stk. mini tortillas.

Drys cheddar ost i en rund bunke i midten af de Large tortilla pandekager. Kom salsa på, kød og placer 7 nachos ovenpå, så de danner en cirkel, mere cheddar ost, creme fraiche, salat, majs, tomater og tilsidst mini tortilla.

Fold den store tortilla indover den lille tortilla og steg, med samlingen nedad, på en pande med lidt olivenolie.

Steg til den har fået farve og vend forsigtigt wrappen og steg på den anden side også. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar