Kyllingenuggets med nachos - Opskrift på sprøde og saftige nuggets med nachos
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kyllingenuggets med nachos

Kyllingenuggets med nachos – opskrift på de bedste sprøde og saftige kyllingenuggets vendt i nachos. Disse nuggets er så lækre, sprøde og saftige. Kyllingestykkerne skal marineres i en blanding af kærnemælk, æg og krydderier og vendes herefter i knuste nachos og steges sprøde på panden. Opskriften minder meget om mine sprøde kyllingestykker, men der er kyllingen vendt i cornflakes og efterfølgende bagt i ovnen. Jeg har brugt kyllingeinderfileter, som er skåret i stykker, men du kan sagtens skære dem ud til mindre nuggets. Kyllingenuggets kan serveres med bearnaise mayo, hjemmelavet ketchup, chilimayo og tomatpesto. Rigtig god fornøjelse!

Kyllingenuggets med nachos

Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 45 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Kyllingenuggets med nachos

Fremgangsmåde

Kyllingenuggets med nachos

Pisk kærnemælk og æg sammen i en skål og tilsæt krydderier. Kom kyllingefileterne i skålen og lad dem stå i 30 minutter.

Knus nachos i en frysepose.

Varm en pande op med olivenolie, så bunden af panden er dækket. Vend hvert kyllingestykke i nachos og steg dem på panden ved middel-høj varme i 3-4 minutter. Nyd kyllingenuggets med det samme. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

5 kommentarer
 1. Hej Frederikke.

  Der sker vel ikke noget ved at jeg lægger kyllingen i kærnemælksmarinaden allerede her kl. 9, hvis jeg først skal stege det sen eftermiddag, vel?

  Bh Emma

  1. Det er faktisk allerbedst, hvis kyllingen ligger i marinaden så længe som muligt 🙂 Så det er helt perfekt! Kh Frederikke

 2. Hej
  Så fik vi nuggets .Jeg lagde dem i lagen i går aftes og valgte at bage dem i ovnen. De blev rigtig gode, synes dog ikke at de smagte af kryderierne? Næste gang skal de lige have et drys salt ovenpå.
  Men de skal laves igen.

Skriv en kommentar