Avocado toast med syltede rødløg - nem opskrift på syltede rødløg
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Avocado toast med syltede rødløg

Avocado toast med syltede rødløg er en skøn kombination! Sprødt surdejsbrød, cremet avocado spread, syltede rødløg med timian og sennepsfrø, ristede pinjekerner og friske krydderurter. Jeg elsker syltede rødløg og vi har tit et glas stående, med dem, i køleskabet. Det er smadder nemt at lave syltede rødløg og de kan bruges til mange forskellige ting f.eks. tacos, som topping på salater, i sandwich, til hjemmelavede hotdogs eller burgere. Det smager dejligt med surdejsbrød til avocado toast, men dette brød er også lækkert. Rigtig god fornøjelse!

 

Avocado toast med syltede rødløg

Ingredienser

Syltede rødløg:
Avocado toast (til 4 personer):

Fremgangsmåde

Syltede rødløg:

Skræl løggene og skær dem i skiver. Kom de øvrige ingredienser i en gryde og varm det op til sukkeret er opløst. Skold et glas, f.eks. et WECK glas eller et andet sylteglas, i kogende vand. Kom rødløgene i glasset og hæld eddikelagen over. Kom låget på og stil glasset på køl til næste dag. Jo tyndere skiver løggene er skåret i, jo hurtigere er de klar og kan bruges. De syltede rødløg kan holde sig i et par uger, men de mister lidt af den fine røde farve lidt efter lidt, dog kan de stadig spises.

Avocado toast:

Mos avocadoerne sammen med en gaffel i en skål. Bland dem med creme fraiche, salt og peber og limesaft. Rist 4 skiver brød og fordel avocado på hvert brød. Pynt med krydderurter, ristede pinjekerner, syltede rødløg og limeskiver. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar