Spinatpesto - Opskrift på pesto med spinat og cashewnødder
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Spinatpesto

Spinatpesto – Opskrift på lækker cremet pesto med spinat og cashewnødder. Denne pesto med spinat er så lækker og nem at lave. Pesto er fantastisk, og kan virkelig bruges til mange ting, og også laves med mange forskellige ingredienser. Denne pesto er lavet med frisk spinat, da jeg havde en masse spinat liggende i køleskabet, som skulle bruges. Pesto kan også laves med f.eks. med basilikum, ramsløg, løvstikke og pesto med soltørrede tomater er også lækkert! Jeg bruger cashewnødder i denne spinatpesto, som jeg rister på en tør pande, det giver nemlig en god og cremet smag til pestoen. Cashewnødderne kan skiftes ud med mandler, pinjekerner eller solsikkekerner.

Pestoen kan bruges til tapas, serveres til lækkert hjemmebagt brød, pasta med pesto, bagt laks med pesto, sandwich, på pizzaer og serveres sammen med fetadip, hummus og grøntsagsstave. Rigtig god fornøjelse!

Spinatpesto

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Spinatpesto

Fremgangsmåde

Spinatpesto

Blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt mere olie afhængig af hvordan du ønsker at konsistensen skal være. Hæld pestoen op i et glas eller beholder med låg og opbevar det på køl i op til 14 dage.

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar