Hjemmelavede falafler med pitabrød - Opskrift på de bedste sprøde falafler

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hjemmelavede falafler med pitabrød

Lækre sprøde og hjemmelavede falafler serveret med hjemmebagt pitabrød. Disse sprøde falafler er så lækre og virkelig nemme at lave. Falafel-farsen er fyldt med varme krydderier og god smag. Jeg har friturestegt falaflerne, for at få dem så sprøde som muligt. De kan også bages i ovnen ved 200 C i ca. 30 minutter. Server falaflerne i pitabrød med grøntsager, dressing, chiliolie og f.eks. syltede rødløg. Fastfood på den nemme og hjemmelavede måde. Rigtig god fornøjelse!

Hjemmelavede falafler med pitabrød

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Falafler (ca. 25 små falafler)
Derudover

Fremgangsmåde

Falafler

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender og kør det til en ensartet fars. Farsen skal være fast og ikke for våd. Hvis farsen er lidt for våd, så kan du tilsætte lidt mere mel, rasp eller havregryn. Lad falafel-farsen stå på køl, imens du varmer olien op.

Varm olien op i en gryde. Tjek om olien er varm nok, ved at stikke en tandstik i olien, og hvis det syder og bobler rundt om, så er olien varm. Form falafel-farsen til små lige store falafler. Frituresteg falaflerne i olien til de er sprøde og gyldne. Det tager ca. et par minutter. Lad falaflerne dryppe af på køkkenrulle. Server falaflerne imens de stadig er lune. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar