Cremet One Pot Pasta - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cremet One Pot Pasta

Intet er så lækkert som en dejlig cremet pastaret fyldt med gode ting. Det er super nemt og hurtigt at tilberede en One Pot Pasta, hvor princippet er, at man kommer alle ingredienserne i en gryde og vupti, så har man en god og lækker pastaret. Du kan tilsætte lige de ingredienser, som du bedste kan lide, bare sørg for at der er en tilpas mængde væske i forhold til pastaen, da pastaen suger meget af væsken.  Her kommer min opskrift:

Cremet One Pot Pasta

Ingredienser

One Pot Pasta ( til 4 personer):

Fremgangsmåde

Steg bacon sprødt på en pande. Skyl og snit champignoner og tomater, hak løg og hvidløg fint. Kom alle ingredienserne op i en gryde og dæk med fløde og grøntsagsbouillon, der er opløst i kogende vand. Kog pastaretten op og rør rundt. Lad retten stå at små koge i ca. 10 minutter eller til pastaen er mør. Server straks med frisk mozzarella og basilikum. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar