Lakselasagne med spinat og hytteost - Opskrift på lækker lasagne med laks og spinat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Lakselasagne med spinat og hytteost

Lakselasagne med spinat og hytteost. En virkelig lækker og anderledes lasagne, end den helt klassiske med kødsauce. Denne lasagne er fyldt med en lækker spinatsauce, laks og hytteost. Jeg har brugt friske lasagneplader, men de tørre kan også bruges. Lasagnen er virkelig nem at lave og egner sig perfekt som en god hverdagsret. Det er også en ret, hvor der tit er rester tilovers, som kan varmes dagen efter.  Den kan og sagtens fryses ned og varmes op igen. Server gerne en grøn salat til lasagnen. Udover min opskrift på den traditionelle lasagne, så har jeg også en opskrift på lasagne med spidskålsplader. Rigtig god fornøjelse!

Lakselasagne med spinat og hytteost

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 30 min.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Lakselasagne med spinat og hytteost

Fremgangsmåde

Lakselasagne med spinat og hytteost

Svits løg og hvidløg i olivenolie på en pande. Tilsæt spinaten og lad det tø lidt op på panden. Tilsæt herefter piskefløde, tomatpure og rør det godt rundt og lad det stå at simre. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Skær skindet fra laksen og skør laksen ud i små stykker.

Tænd ovnen på 195 C varmluft.

Smør et ildfast fad med smør eller olie. Hvis du bruger frisk lasagne, så kan du skære lasagnepladerne til, så de passer til det fad du bruger. Kom lidt spinatsauce i bunden af fadet. Kom lasagneplader på, spinatsauce, hytteost og laks. Gentag dette til du har brugt alle elementerne. Drys med revet ost og bag lasagnen i ca. 25-30 minutter. Hvis du bruger tørre lasagneplader, så skal lasagnen bages ca. 10-15 minutter yderligere eller indtil lasagnepladerne er møre. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar