Lakselasagne med spinat og hytteost. En virkelig lækker og anderledes lasagne, end den helt klassiske med kødsauce. Denne lasagne er fyldt med en lækker spinatsauce, laks og hytteost. Jeg har brugt friske lasagneplader, men de tørre kan også bruges. Lasagnen er virkelig nem at lave og egner sig perfekt som en god hverdagsret. Det er også en ret, hvor der tit er rester tilovers, som kan varmes dagen efter. Den kan og sagtens fryses ned og varmes op igen. Server gerne en grøn salat til lasagnen. Udover min opskrift på den traditionelle lasagne, så har jeg også en opskrift på lasagne med spidskålsplader. Rigtig god fornøjelse!
Lakselasagne med spinat og hytteost
Ingredienser
Lakselasagne med spinat og hytteostFremgangsmåde
Lakselasagne med spinat og hytteost
Svits løg og hvidløg i olivenolie på en pande. Tilsæt spinaten og lad det tø lidt op på panden. Tilsæt herefter piskefløde, tomatpure og rør det godt rundt og lad det stå at simre. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Skær skindet fra laksen og skør laksen ud i små stykker.
Tænd ovnen på 195 C varmluft.
Smør et ildfast fad med smør eller olie. Hvis du bruger frisk lasagne, så kan du skære lasagnepladerne til, så de passer til det fad du bruger. Kom lidt spinatsauce i bunden af fadet. Kom lasagneplader på, spinatsauce, hytteost og laks. Gentag dette til du har brugt alle elementerne. Drys med revet ost og bag lasagnen i ca. 25-30 minutter. Hvis du bruger tørre lasagneplader, så skal lasagnen bages ca. 10-15 minutter yderligere eller indtil lasagnepladerne er møre. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar