Cremet kyllingeret med spinat, soltørrede tomater og squashpasta
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cremet kyllingeret med spinat, soltørrede tomater og squashpasta

Cremet kyllingeret med spinat, soltørrede tomater og squashpasta er en skøn og nem hverdagsret. Retten er hurtig at lave og kræver ikke mange ingredienser. Jeg har serveret retten med squashpasta, for at snige lidt flere grøntsager ind, men det smager selvfølgelig også dejligt med pasta. Jeg har efterhånden udgivet en del opskrifter på pastaretter, og især mine one pot pasta opskrifter er meget populære hos jer (og mig) : pastaret med svampe, mozzarella og timian,  pastaret med peberfrugt og flødeost,  one pot pasta med kylling og squash og one pot pasta med bacon, svampe og tomater. God fornøjelse!

Cremet kyllingeret med spinat, soltørrede tomater og squashpasta

Ingredienser

Cremet kyllingeret med squashpasta (til 4 personer):

Fremgangsmåde

Cremet kyllingeret med squashpasta:

Krydr kyllingen med salt og peber og steg dem i smør på en pande ved høj varme i ca. 3 minutter på hver side. De skal ikke være gennemstegte. Tag kyllingen af panden og svits hvidløg på panden ved middelvarme. Tilsæt fløde og mælk og lad det stå at småkoge i et par minutter. Tilsæt frisk spinat og soltørrede tomater. Læg kyllingebrysterne i flødeblandingen og lad det stå at simre i 15 minutter (gerne under låg). Drys revet ost udover.

Lav squashpasta med en kartoffelskræller eller en spiralizer og kom pastaen op i en skål. Dæk med kogende vand og lad det stå i 2 minutter, så squashen lige bliver blancheret. Hæld vandet fra.

Server squashpasta med kyllingeretten og pynt med bredbladet persille. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar