Cremet pastaret med svampe og mozzarella

En lækker cremet pastaret med svampe og mozzarella, smagt til med timian og citronskal. En hurtig, nem og lækker pastaret, som kan serveres med en salat eller kyllingebryst til. Jeg har brugt Tagliatelle pasta, men andre pastaer kan også bruges. God fornøjelse!

Cremet pastaret med svampe og mozzarella
Ingredienser

Cremet pastaret med svampe og mozzarella:

1 stort løg

2 fed hvidløg

200 g svampe, blandede

400 g pasta, Tagliatelle

Frisk timian

2 dl piskefløde

Ca. 1 spsk. citronskal

Muskatnød

Salt

Peber

2 kugler frisk mozzarella

Fremgangsmåde

Cremet pastaret med svampe og mozzarella:

Snit løg i små tern, skær svampe i skiver og pres hvidløgene. Kog pastaen som anvist på pakken. Svits løg, hvidløg og frisk timian på en pande med lidt olivenolie. Skru højt op for varmen og steg svampene sammen med, indtil de har fået lidt farve. Skru ned på middelvarme og tilsæt fløden, citronskal og smag til med salt, peber og muskatnød. Lad det småkoge lidt. Tilsæt 0,5 dl af pastavandet. Hæld resten af vandet fra pastaen ud og kom pastaen på panden med fløde og bland det rundt. Server pastaretten på et fad med frisk mozzarella, timian, citronskal, salt og peber. Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.