En lækker cremet pastaret med svampe og mozzarella, smagt til med timian og citronskal. En hurtig, nem og lækker pastaret, som kan serveres med en salat eller kyllingebryst til. Jeg har brugt Tagliatelle pasta, men andre pastaer kan også bruges. God fornøjelse!
Ingredienser
Cremet pastaret med svampe og mozzarella:
1 stort løg
2 fed hvidløg
200 g svampe, blandede
400 g pasta, Tagliatelle
Frisk timian
2 dl piskefløde
Ca. 1 spsk. citronskal
Muskatnød
Salt
Peber
2 kugler frisk mozzarella
Fremgangsmåde
Cremet pastaret med svampe og mozzarella:
Snit løg i små tern, skær svampe i skiver og pres hvidløgene. Kog pastaen som anvist på pakken. Svits løg, hvidløg og frisk timian på en pande med lidt olivenolie. Skru højt op for varmen og steg svampene sammen med, indtil de har fået lidt farve. Skru ned på middelvarme og tilsæt fløden, citronskal og smag til med salt, peber og muskatnød. Lad det småkoge lidt. Tilsæt 0,5 dl af pastavandet. Hæld resten af vandet fra pastaen ud og kom pastaen på panden med fløde og bland det rundt. Server pastaretten på et fad med frisk mozzarella, timian, citronskal, salt og peber. Velbekomme!