Pasta al limone - Opskrift på italiensk cremet pastaret med citron
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta al limone

Pasta al limone – Opskrift på lækker cremet italiensk pastaret med citronsauce. Denne pastaret med citron er så lækker og virkelig cremet. Pastaretten består af en cremet sauce med fløde, citronsaft, citronskal og parmesan. Den bliver så lækker og cremet og smager skønt sammen med den friskkogte spaghetti. Jeg har pyntet med ekstra revet citronskal, revet parmesan, persille, salt og peber og selvfølgelig burrata. Burrataen kan sagtens skiftes ud med frisk mozzarella. Denne ret smager vidunderligt, og er som at tage en lille bid af Italien.

Pasta al limone er virkelig let at lave og er en perfekt ret at servere i hverdagene, men også en ganske dejlig ret at servere til gæster. Server gerne retten med en frisk tomatsalat eller en frisk grønsalat. Jeg bruger spaghetti, men alle salgs pastaer kan bruges til denne ret. Rigtig god fornøjelse!

Pasta al limone

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Pasta al limone
Derudover

Fremgangsmåde

Pasta al limone

Kog spaghetti i rigeligt saltet vand.

Smelt smør på en pande ved middelvarme og tilsæt citronsaft og citronskal. Tilsæt piskefløde og lad det små koge. Tilsæt pastavand og parmesan og kog saucen ind til den tykner en smule og smag til med salt og peber.

Rør de friskkogte spaghetti ned i saucen og server med de forskellige toppings. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar