Pasta al limone – Opskrift på lækker cremet italiensk pastaret med citronsauce. Denne pastaret med citron er så lækker og virkelig cremet. Pastaretten består af en cremet sauce med fløde, citronsaft, citronskal og parmesan. Den bliver så lækker og cremet og smager skønt sammen med den friskkogte spaghetti. Jeg har pyntet med ekstra revet citronskal, revet parmesan, persille, salt og peber og selvfølgelig burrata. Burrataen kan sagtens skiftes ud med frisk mozzarella. Denne ret smager vidunderligt, og er som at tage en lille bid af Italien.
Pasta al limone er virkelig let at lave og er en perfekt ret at servere i hverdagene, men også en ganske dejlig ret at servere til gæster. Server gerne retten med en frisk tomatsalat eller en frisk grønsalat. Jeg bruger spaghetti, men alle salgs pastaer kan bruges til denne ret. Rigtig god fornøjelse!
Pasta al limone
Ingredienser
Pasta al limoneFremgangsmåde
Pasta al limone
Kog spaghetti i rigeligt saltet vand.
Smelt smør på en pande ved middelvarme og tilsæt citronsaft og citronskal. Tilsæt piskefløde og lad det små koge. Tilsæt pastavand og parmesan og kog saucen ind til den tykner en smule og smag til med salt og peber.
Rør de friskkogte spaghetti ned i saucen og server med de forskellige toppings. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar