Pasta al limone - Opskrift på italiensk cremet pastaret med citron
Opskrifter Livsstil Shop

Pasta al limone

Pasta al limone – Opskrift på lækker cremet italiensk pastaret med citronsauce. Denne pastaret med citron er så lækker og virkelig cremet. Pastaretten består af en cremet sauce med fløde, citronsaft, citronskal og parmesan. Den bliver så lækker og cremet og smager skønt sammen med den friskkogte spaghetti. Jeg har pyntet med ekstra revet citronskal, revet parmesan, persille, salt og peber og selvfølgelig burrata. Burrataen kan sagtens skiftes ud med frisk mozzarella. Denne ret smager vidunderligt, og er som at tage en lille bid af Italien.

Pasta al limone er virkelig let at lave og er en perfekt ret at servere i hverdagene, men også en ganske dejlig ret at servere til gæster. Server gerne retten med en frisk tomatsalat eller en frisk grønsalat. Jeg bruger spaghetti, men alle salgs pastaer kan bruges til denne ret. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

Pastaretter til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Pasta al limone

350 g spaghetti

1 stor spsk. smør

Saften fra 1/2 citron

Fintrevet skal af 1 citron

2 dl piskefløde

1 dl pastavand

2 spsk. revet parmesan

Smages til med salt og peber

Derudover

1 kugle burrata eller frisk mozzarella

Revet citronskal

Revet parmesan

Frisk persille

Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Pasta al limone

Kog spaghetti i rigeligt saltet vand.

Smelt smør på en pande ved middelvarme og tilsæt citronsaft og citronskal. Tilsæt piskefløde og lad det små koge. Tilsæt pastavand og parmesan og kog saucen ind til den tykner en smule og smag til med salt og peber.

Rør de friskkogte spaghetti ned i saucen og server med de forskellige toppings. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.