Pasta med svampe og bagt laks - lækker og cremet pastaret

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta med svampe og bagt laks

Pasta med svampe og bagt laks – en af mine favoritretter her i efteråret. Det er altid lækkert med en cremet pastaret, som tilmed er fyldt med forskellige svampe og serveret med ovnbagt laks med citron. Denne ret er virkelig nem og egner sig godt til en hverdagsret, og på de dage, hvor det gerne må gå hurtigt med maden. Jeg har flere pastaretter, som er nemme og smagfulde: One pot pasta med kylling og squash, one pot pasta med bacon og svampe, one pot spaghetti cabonara og pastaret med flødeost og peberfrugt. Rigtig god fornøjelse!

Pasta med svampe og bagt laks

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Bagt laks
Pasta med svampe

Fremgangsmåde

Bagt laks

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom laksestykkerne i et ovnfast fad og læg citronskiver på laksestykkerne. Drys med salt og peber. Bag laksen i ca. 15-20 minutter afhængig af, hvor store stykkerne er.

Pasta med svampe

Imens laksen er i ovnen sættes der vand over til pastaen.

Svits løg og hvidløg på en pande med olivenolie. Tilsæt svampene. Tilsæt herefter fløde og ricotta og lad det stå at simre ved middelvarme. Smag til med salt, peber og citronskal. Kog pastaen og kom den færdigkogte pasta over på panden, sammen med et par spiseskefulde af pastavandet, og lad det hele stå at simre lidt.

Server pastaen med bagt laks og pynt med frisk timian. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar