En lækker cremet pastaret med flødeost og peberfrugt, som er perfekt tilbehør eller ret til aftensmaden. Pastaretten er dejlig smagfuld og saucen har en anelse holiday dip vibes over sig. Server pastaen med f.eks. stegt kyllingebryst eller sprødt stegt parmaskinke. Et godt drys parmesan ville heller ikke skade retten. Er du også vil med pastaretter så tjek nogle af mine andre opskrifter ud: One pot pasta med squash og kylling, cremet pasta med svampe og mozzarella og One pot pasta med bacon. God fornøjelse!
Ingredienser
Cremet pastaret med flødeost og peberfrugt (til 4 personer):
250 g valgfri pasta
Olivenolie
1 løg, snittet
2 fed hvidløg, presset
150 g små tomater, skåret i halve
1 rød peber, ca. 100 g, skåret i stimler
2 dl grøntsagsbouillon
2 tsk. tomatpuré
50 g flødeost
1 dl fløde
Salt
Peber
Frisk persille til pynt
Fremgangsmåde
Cremet pastaret med flødeost og peberfrugt:
Sæt vand over til pasta og kog pastaen, som angivet på pakken. Ordn grøntsagerne imens. Svits løg og hvidløg på en pande i olivenolie. Tilsæt tomater og peberfrugt. Hæld bouillon på panden og lad det stå at boble lidt og tilsæt flødeosten og tomatpuré og rør det rundt til det er “smeltet”. Hæld lidt fløde på og krydr med salt og peber. Lad saucen stå at simre ved jævne omrøringer indtil saucen er blevet lidt tykkere i konsistensen. Smag til om der mangler salt eller peber. Hæld herefter vandet fra pastaen og vend den varme pasta rundt i saucen og drys med frisk persille. Server straks. Velbekomme!