Pasta pomodoro - Opskrift på nem pastaret med tomater
Opskrifter Livsstil Shop

Pasta pomodoro

Pasta pomodoro – Opskrift på nem og lækker pastaret med tomater. Denne pastaret er virkelig lækker og nem at lave. Pastaretten kræver ikke særlig mange ingredienser og er en super ret at servere på de travle hverdage, hvor maden gerne skal være hurtig og nem.

Pasta pomodoro består af pasta der vendes sammen med friske små tomater, der steges på panden med løg, hvidløg og frisk basilikum. Det hele vendes sammen og serveres med enten frisk mozzarella eller revet parmesan. Jeg har her brugt spaghetti, men frisk pasta eller en anden pasta kan også sagtens bruges.

Hvis du har nogle kedelige tomater liggende i grøntsagsskuffen i køleskabet, så er de perfekte at bruge i denne ret. Rigtig god fornøjelse!

Pastaretter til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Pasta pomodoro

2 skalotteløg, skåret i små tern

5 fed hvidløg, skåret i tynde skiver

3 spsk. olivenolie

600 g små tomater

1 håndfuld frisk basilikum

Salt og peber

400 g pasta

1 dl pastavand

Evt. frisk mozzarella eller revet parmesan til pynt

 

Fremgangsmåde

Pasta pomodoro

Svits løg og hvidløg i olivenolie til de bliver klare. Tilsæt tomaterne (hele). Læg låg på panden så tomaterne tilberedes og bliver bløde.

Kog pastaen i rigeligt saltet vand.

Hæld pastavand på panden og tilsæt basilikum og lad det hele koge sammen. Mas tomaterne. Smag til med salt og peber og vend til sidst den kogte pasta sammen med tomatblandingen. Server straks pastaretten. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.