Pasta med avocadopesto - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta med avocadopesto

Pasta med avocadopesto – Opskrift på avocadopesto serveret med pasta. De fleste kender vidst den kendte ret “pasta med pesto”, som er så nem, hurtig og en meget billig ret at lave. Her har jeg opgraderet retten en smule, med en lækker cremet avocadopesto med avocado, solsikkekerner, basilikum, citron og hvidløg.

Denne pastaret er virkelig nem at lave og er et skønt og mættende tilbehør til aftensmaden. Server f.eks. pastaretten til kylling, kød eller bag nogle andre lækre grøntsager. Jeg har brugt manfredine pasta, men du kan bruge lige den slags pasta, som du bedst kan lide. Det smager også skønt med friske spinatblade eller rucola i pastaretten, hvis du ønsker at tilføre retten ekstra grønt.

Hvad kan jeg bruge avocadopesto til?

Avocadopesto bliver så dejligt cremet, og det smager så skønt, og den kan bruges til de samme lækre ting, som almindelig pesto kan. Brug f.eks. pestoen til at smøre i en sandwich, som dip til grøntsager, til burger, som dressing til en salat eller blot nydes med et godt stykke brød til. Husk at tilsætte en masse lime til avocadopestoen, hvis du laver den dagen inden, så avocadoen ikke bliver brun. Jeg har også denne opskrift på pastasalat med avocadopesto og bagte tomater. Her har jeg tilsat pinjekerner i pestoen i stedet for solsikkekerner.

Prøv min bedste opskrift på basilikumspesto her, eller hvad med min opskrift på tomatpesto. Rigtig god fornøjelse!

Pasta med avocadopesto

Pastaretter til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Avocadopesto
Derudover

Fremgangsmåde

Avocadopesto

Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor og blend det hele sammen til en ensartet og cremet masse. Smag til om der skal tilsættes mere lime, salt eller peber.

Kog pastaen og lad den dryppe af.

Bland pasta med avocadopesto og kom det op i en stor skål eller et fad. Drys evt. med ekstra solsikkekerner, frisk basilikum og limesaft.

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar