Pastaret med squash og bacon - Opskrift på den bedste pastaret med squash og bacon
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pastaret med squash og bacon

Pastaret med squash og bacon – opskrift på den lækreste cremede pastaret med squash og bacon. Denne pastaret er så god og nem at lave. Pastaretten består af sprødtstegt bacon, squash, Ragatoni pasta og en æggeblanding med parmesan. Prøv at pifte retten op med hvidvin, for at give et godt modspil til det salte bacon og ost. Retten er inspireret af en spaghetti carbonara, men dog ikke helt den samme. Server pastaretten med en dejlig frisk salat til eller nogle bagte grøntsager. Prøv også mine andre pastaretter, f.eks. one pot pasta med spinat, ærter og ricotta eller one pot pasta med parmaskinke. Rigtig god fornøjelse!

Pastaret med squash og bacon

Opskrift til 5 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Pastaret med squash og bacon

Fremgangsmåde

Pastaret med squash og bacon

Steg bacon sprødt på en stor pande og tilsæt løg og hvidløg. Tilsæt squash, lime og paprika og lad det stå på panden ved middelvarme.

Kog imens pastaen som angivet på pakken.

Pisk æg og revet parmesan sammen. Hæld 1 dl af pastavandet op i æggeblandingen og pisk det godt rundt.

Hæld vandet fra pastaerne og kom pastaerne op på panden med bacon og squash. Hæld æggemassen udover og tilsæt piskefløde. Bland det godt sammen. Tag panden af varmen (så æggemassen ikke bliver til røræg). Smag til med salt og peber. Server pastaretten med revet parmesan og server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar