Spicy vodka pasta - Opskrift på Gigi Hadids pastaret med vodka
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Spicy vodka pasta

Spicy vodka pasta – Opskrift på den lækreste spicy vodka pastaret med cremet tomatsauce ala Gigi Hadid. Denne pastaret er så lækker og har været meget populær, på bl.a. tiktok. Jeg er nok lidt sent på den, med at lave en opskrift på denne ret, men altså den er virkelig god. Pastaretten består af en spicy cremet tomatsauce med vodka i, som fordamper, chili, fløde, parmesan og smør som vendes sammen med pasta. Jeg har brugt dem der hedder “mezzi paccheri rigati”, men alt andet pasta kan også sagtens bruges.

For at gøre tomatsaucen spicy, så har jeg brugt frisk rød chili, som jeg har finthakket, men du kan også bruge en chilisauce, chiliflager eller tabasco. Juster gerne selv, hvor stærk du ønsker saucen. Jeg har pyntet pastaretten med frisk mozzarella, frisk basilikum, olivenolie, salt og peber. Prøv også hjemmelavet cremet stracciatella ost. Det kan også være burrata for at gøre det ekstra lækkert.

Jeg elsker pastaretter, og dem er der også en del opskrifter af her på bloggen, se dem her. Rigtig god fornøjelse!

Spicy vodka pasta

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Spicy vodka pasta
Derudover

Fremgangsmåde

Spicy vodka pasta

Svits løg, hvidløg og chili i olivenolie på en pande. Tilsæt tomatpure og lad det stege med. Tilsæt vodka og lad det fordampe. Tilsæt hakkede tomater og fløde. Lad det stå at simre i 5 minutter. Tilsæt smør og parmesan. Smag saucen til med sukker, salt og peber. Her kan du enten lade saucen være som den er eller lige hurtigt give den en tur med stavblenderen.

Kog pastaen.

Vend den kogte pasta ned i saucen og server retten med frisk mozzarella og basilikum. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar