Opskrifter Livsstil

Kødboller i tomatsauce med mozzarella

Kødboller i tomatsauce med mozzarella serveret med pasta og squashpasta. Det er altså en nem og meget familievenlig hverdagsret. Kødbollerne er krydret med en smule frisk timian, men hvis man vil tilføre mere smag til dem kan man hakke soltørrede tomater og oliven og blande i kødfarsen. Vi serverer altid både pasta og squashpasta når vi får spaghetti med kødsauce og også til disse kødboller, så får man nemt lidt ekstra grønt. Rigtig god fornøjelse!

Kødboller i tomatsauce med mozzarella

Mad til 4 personer
Forberedelse 20 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Kødboller:

500 g hakket oksekød

Frisk timian

1 tsk. hvidløgspulver

1 tsk. paprika

Salt og peber

Smør til stegning

Tomatsauce:

2-3 fed hvidløg, i små tern

2 store løg, i små tern

2 dåser flåede tomater

Frisk oregano

Salt og peber

Derudover:

2 kugler mozzarella

Pasta

 

Fremgangsmåde

Kødboller:

Rør kødet sammen med de øvrige ingredienser og form lige store kødboller. Jeg lavede 24 små kødboller. Steg kødbollerne på en pande med smør til kødbollerne er gennemstegte. Hæld dem op på en tallerken.

Tomatsauce:

På samme pande som kødbollerne er blevet stegt på svitses løg og hvidløg. Hæld de flåede tomater udover og tilsæt oregano og smag til med salt og peber. Lad tomatsaucen stå at simre imens du tænder ovnen på 200 C varmluft. Kom kødbollerne ned i tomatsaucen og hæld det hele op i et fad. Riv mozzarella kuglerne i stykker og fordel over tomatsaucen og bag i ovnen i ca. 20 minutter indtil osten er sprød og gylden. Server straks med pasta. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.