Frisk og syrlig lemonade! - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Frisk og syrlig lemonade!

Min have bugner af mynte. Det vokser og vokser overalt. I morges ryddede jeg lidt ud i køleskabet og fandt en masse citroner, og vi ved jo alle at ”When life gives you lemons – make some lemonade”, så det gjorde jeg! Opskriften nedenunder giver 1,5 l lemonade, men jeg har ganget opskriften med 3, da jeg gerne ville servere en stor portion i en lemonadetank. Lemonaden er perfekt til sommerens arrangementer, hvor der skal serveres læskende kolde drikke. Lemonadetanken har jeg købt i Inspiration for nogle år siden, men jeg har fundet nogle andre her og her.

 

Frisk og syrlig lemonade!

Ingredienser

Frisk lemonade

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Kog vand og sukker op i en gryde indtil sukkeret er opløst. Pres saften fra citronerne og sig kernerne fra og hæld saften op i sukkerlagen. Når lemonaden skal serveres blandes saften op med 1,5 l vand. Hæld lemonaden op i en kande eller en lemonadetank (som ses på billederne) og kom mynte, citron og lime skiver i eller andre frugter/bær. Du kan evt. også komme isterninger i lemonaden, så den holder sig kold. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar