Brownie med påskeæg - Opskrift på brownie med marcipan påskeæg

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Brownie med påskeæg

Brownie med påskeæg – Opskrift på den bedste brownie bagt med marcipan påskeæg. Denne brownie er perfekt at servere til påske, med fine farverige marcipan påskeæg i dejen. Opskriften på selve brownien er min meget populære opskrift på verdens bedste fudgy brownie. Jeg har fordelt marcipan påskeæg over dejen, og presset nogle af dem lidt ned i dejen og bagt brownien. Brownien kan serveres til påskefrokosten sammen med en kugle god vaniljeis til eller blot serveres om den er. Lav gerne kagen dagen inden servering, da den har bedst af at stå på køl og sætte sig. Rigtig god fornøjelse!

Brownie med påskeæg

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 35 min.
I alt +2 t.

Ingredienser

Brownie med påskeæg

Fremgangsmåde

Brownie med påskeæg

Lav brownie-dejen som beskrevet i denne opskrift. Når dejen er hældt i formen, fordeles marcipan påskeæg ovenpå. Knus evt. nogle af påskeæggene og pres nogle af dem lidt ned i dejen. Bag brownien som beskrevet i opskriften. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar