Brownie med påskeæg - Opskrift på brownie med marcipan påskeæg
Opskrifter Livsstil Shop

Brownie med påskeæg

Brownie med påskeæg – Opskrift på den bedste brownie bagt med marcipan påskeæg. Denne brownie er perfekt at servere til påske, med fine farverige marcipan påskeæg i dejen. Opskriften på selve brownien er min meget populære opskrift på verdens bedste fudgy brownie. Jeg har fordelt marcipan påskeæg over dejen, og presset nogle af dem lidt ned i dejen og bagt brownien. Brownien kan serveres til påskefrokosten sammen med en kugle god vaniljeis til eller blot serveres om den er. Lav gerne kagen dagen inden servering, da den har bedst af at stå på køl og sætte sig. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Brownie til 6-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 35 min. / I alt +2 t.
Ingredienser

Brownie med påskeæg

Lav denne opskrift på brownie

200 g marcipan påskeæg

 

Fremgangsmåde

Brownie med påskeæg

Lav brownie-dejen som beskrevet i denne opskrift. Når dejen er hældt i formen, fordeles marcipan påskeæg ovenpå. Knus evt. nogle af påskeæggene og pres nogle af dem lidt ned i dejen. Bag brownien som beskrevet i opskriften. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.