Hønsesalat - Opskrift på den lækreste hjemmelavede hønsesalat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hønsesalat

Hønsesalat – Opskrift på den lækreste hønsesalat med asparges, champignoner og sprødt bacon . Denne opskrift på hønsesalat er så lækker og virkelig hurtig og nem at lave.

Hønsesalaten består bl.a. af creme fraiche, ægte mayonnaise, stegte champignoner og hvide asparges. De hvide asparges kan sagtens undlades, hvis man ikke er til det. De kan også skiftes ud med friske grønne asparges, når de er i sæson.

Server hønsesalaten til påskefrokosten, julefrokosten eller anret den på blinis og server den som forret til nytårsaften. Hønsesalaten kan også serveres på et stykke ristet rugbrød eller lækkert surdejsbrød. Den kan nemt laves dagen inden servering og opbevares på køl. Rigtig god fornøjelse!

Hønsesalat

Forberedelse 20 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Hønsesalat
Dressing
Derudover

Fremgangsmåde

Hønsesalat

Kom kyllingen i en gryde, fyld op med vand og tilsæt bouillonterning og laurbærblade. Kog kyllingen i ca. 15-20 minutter afhængig af, hvor store stykker kyllingen er.

Hæld vandet fra og lad kylling afkøle.

Steg bacon sprødt. Skær herefter champignoner i passende størrelse og steg dem ved høj varme på panden. Afkøl champignoner.

Rør creme fraiche og mayonnaise sammen. Smag til med sennep, salt og peber, sukker og citronsaft. Skær kyllingen i tern og vend i dressingen sammen med asparges og champignoner. Pynt med sprødt bacon og forårsløg.

Stil hønsesalaten på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar