Skaldyrssalat – Opskrift på den lækreste skaldyrssalat med rejer, krebsehaler, asparges og dild. Denne opskrift på skaldyrssalat er så lækker og virkelig hurtig og nem at lave. Skaldyrssalat er tit noget man køber hos fiskehandleren, men det er så lækkert at lave det selv.
Skaldyrssalaten består bl.a. af creme fraiche, ægte mayonnaise, friskhakket dild, rejer, krebsehaler og hvide asparges. De hvide asparges kan sagtens undlades, hvis man ikke er til det. De kan også skiftes ud med friske grønne asparges, når de er i sæson.
Server skaldyrssalaten til påskefrokosten, julefrokosten eller anret den på blinis og server den som forret til nytårsaften. Den kan nemt laves dagen inden servering og opbevares på køl. Rigtig god fornøjelse!
Ingredienser
Skaldyrssalat
250 g creme fraiche 18 %
100 g mayonnaise
1 tsk. Dijon sennep
1 tsk. ketchup
Salt og peber
1/2 tsk. sukker
Citronsaft
1 bundt dild, hakket
1 glas hvide asparges, skåret i passende stykker
170 g krebsehaler, drænede
250 g rejer, drænede
Fremgangsmåde
Skaldyrssalat
Rør creme fraiche og mayonnaise sammen. Smag til med sennep, ketchup, salt og peber, sukker og citronsaft. Vend herefter dild, asparges, rejer og krebsehaler i. Stil skaldyrssalaten på køl indtil servering. Velbekomme!