Hotdogs med skaldyrssalat – Opskrift på de lækreste brioche hotdogs fyldt med skaldyrssalat med rejer, krebsehaler og æble. Disse brioche hotdogs er super nemme og virkelig dekorative at servere. Jeg bruger købte brioche hotdogbrød, som kan købes i de fleste supermarkeder. Brødene fyldes med den dejligste skaldyrssalat med rejer, krebsehaler, æble, bladselleri og dild. De er perfekte at servere som forret eller også kan de serveres som en del af et større tapas bord. Rigtig god fornøjelse!
Hotdogs med skaldyrssalat
Ingredienser
Fremgangsmåde
Hotdogs med skaldyrssalat
Kom æble, bladselleri, creme fraiche, mayonnaise, citronsaft og sukker i en skål.
Rør det godt sammen og tilsæt dild, rejer og krebsehaler.
Stil skaldyrssalat på køl i 1 time, så det kan trække smag.
Ved servering lunes brioche hotdogbrød i ovnen, herefter fyldes de med skaldyrssalat og pyntes med ekstra dild og citronskiver.
Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar