Hotdogs med skaldyrssalat – Opskrift på de lækreste brioche hotdogs fyldt med skaldyrssalat med rejer, krebsehaler og æble. Disse brioche hotdogs er super nemme og virkelig dekorative at servere. Jeg bruger købte brioche hotdogbrød, som kan købes i de fleste supermarkeder. Brødene fyldes med den dejligste skaldyrssalat med rejer, krebsehaler, æble, bladselleri og dild. De er perfekte at servere som forret eller også kan de serveres som en del af et større tapas bord. Rigtig god fornøjelse!
Hotdogs med skaldyrssalat
Ingredienser
Fremgangsmåde
Hotdogs med skaldyrssalat
Kom æble, bladselleri, creme fraiche, mayonnaise, citronsaft og sukker i en skål.
Rør det godt sammen og tilsæt dild, rejer og krebsehaler.
Stil skaldyrssalat på køl i 1 time, så det kan trække smag.
Ved servering lunes brioche hotdogbrød i ovnen, herefter fyldes de med skaldyrssalat og pyntes med ekstra dild og citronskiver.
Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar