Deviled eggs (djævleæg) - Opskrift på fyldte æg, perfekte til påske
Opskrifter Livsstil Shop

Deviled eggs (djævleæg)

Deviled eggs (djævleæg) – Opskrift på lækre fyldte æg, som er perfekte til påske. Djævleæg eller deviled eggs er hårdkogte æg, hvor blommerne røres sammen til en dressing med mayonnaise, creme fraiche, karry og karse. Dressingen fyldes i æggene og det smager så dejligt. Det er en super hyggelig og lækker måde at servere æg på. Djævleæggene er perfekte at servere til påskebordet, som en del af de kolde frokostretter.

Prøv også min opskrift på æggesalat. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.

Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Æg, Frokost, til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Deviled eggs (djævleæg)

10 æg

50 g mayonnaise

100 g creme fraiche

2 spsk, karry

3 spsk. karse

Salt og peber

Fremgangsmåde

Deviled eggs (djævleæg)

Kom æggene i en gryde og dæk dem med vand. Sæt vandet over at koge og når det koger, skal æggene koge i 9 minutter for at blive hårdkogte. Kom koldt vand på æggene og pil herefter æggene.

Skær æggene over og fjern forsigtigt blommen.

Rør en dressing med æggeblommerne, mayonnaise, creme fraiche, karry, karse og smag til med salt og peber. Kom dressingen op i en sprøjtepose og fyld æggene med dressingen. Pynt med lidt ekstra karse. Opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.