Deviled eggs (djævleæg) – Opskrift på lækre fyldte æg, som er perfekte til påske. Djævleæg eller deviled eggs er hårdkogte æg, hvor blommerne røres sammen til en dressing med mayonnaise, creme fraiche, karry og karse. Dressingen fyldes i æggene og det smager så dejligt. Det er en super hyggelig og lækker måde at servere æg på. Djævleæggene er perfekte at servere til påskebordet, som en del af de kolde frokostretter.
Prøv også min opskrift på æggesalat. Rigtig god fornøjelse!
Deviled eggs (djævleæg)
Ingredienser
Deviled eggs (djævleæg)Fremgangsmåde
Deviled eggs (djævleæg)
Kom æggene i en gryde og dæk dem med vand. Sæt vandet over at koge og når det koger, skal æggene koge i 9 minutter for at blive hårdkogte. Kom koldt vand på æggene og pil herefter æggene.
Skær æggene over og fjern forsigtigt blommen.
Rør en dressing med æggeblommerne, mayonnaise, creme fraiche, karry, karse og smag til med salt og peber. Kom dressingen op i en sprøjtepose og fyld æggene med dressingen. Pynt med lidt ekstra karse. Opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar