Skinkesalat - Opskrift på den bedste hjemmelavede skinkesalat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Skinkesalat

Skinkesalat – Opskrift på den bedste hjemmelavede skinkesalat med skinke, løg og mayonnaise. Denne skinkesalat er så nem at lave og den er verdens bedste skinkesalat. Skinkesalaten består kun af kogt skinke, som finthakkes, finhakket løg, mayonnaise, salt og peber og karse på toppen. Nemmere og bedre findes ikke. Skinkesalat er perfekt at smøre på rugbrød eller smurt i sandwich.

Hjemmelavet skinkesalat minder om barndom, da min mor tit lavede det om morgnen, så mine søskende og jeg kunne få det med i madpakken. Det smager så lækkert! Der kan tilsættes purløg, karse eller forårsløg i skinkesalaten eller det kan drysses ovenpå. Det er super lækkert at servere hjemmelavet skinkesalat på et koldt frokostbord med f.eks. hjemmelavet æggesalat eller hjemmelavet hønsesalat. Skinkesalaten kan holde sig på køl i et par dage. Rigtig god fornøjelse!

Skinkesalat

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Skinkesalat

Hak skinken fint, men så der stadig er lidt struktur, i en minihakker eller i en persillehakker. Hak derefter løget fint. Kom skinke og løg i en skål og tilsæt mayonnaise og smag til med salt og peber.

Pynt skinkesalaten med en lille skefuld mayonnaise og pynt med karse. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar