Fiskefrikadeller med chili og forårsløg - Min bedste opskrift på fiskefrikadeller
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fiskefrikadeller med chili og forårsløg

Fiskefrikadeller med chili og forårsløg – Opskrift på de bedste spicy fiskefrikadeller/fishcakes med chili og forårsløg. Disse fiskefrikadeller er de bedste jeg nogensinde har lavet! Det smager helt vildt godt og så er de virkelig nemme at lave. Fiskefrikadellerne er inspireret af asiatiske fishcakes, men de er lavet på min egen måde. Fiskefarsen er rørt sammen med bl.a. rød chili, forårsløg, hvidløg, pankorasp, soya og sesamfrø. Man kan også sagtens tilsætte finthakket persille eller koriander til farsen. Jeg har serveret fiskefrikadellerne sammen med en lækker mayo med jalapenos, hvidløg og lime. Fiskefrikadellerne kan også serveres til rugbrød eller kartoffelsalat. 

Prøv også min opskrift på frikadeller med feta, oliven og soltørrede tomater eller min opskrift på kyllingefrikadeller med chili og gulerod. Rigtig god fornøjelse!

 

Fiskefrikadeller med chili og forårsløg

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 1 t.
I alt 1 t.

Ingredienser

Fiskefrikadeller med chili og forårsløg (ca-16-18 stk.)
Mayo med lime og jalapenos

Fremgangsmåde

Fiskefrikadeller med chili og forårsløg

Rør farsen godt rundt. Tilsæt alle ingredienserne og rør sammen til en ensartet fars. Lad farsen stå at trække på køl i ca. 30 minutter.

Varm en pande op med olie eller smør og steg fiskefrikadellerne i ca. 3 minutter på hver side. Server straks. Velbekomme!

Mayo med lime og jalapenos

Imens farsen står på køl laves mayo. Rør mayo sammen med jalapenos, hvidløg, lime og smag til med salt og peber. Kom det op i en lille skål og stil på køl indtil servering.

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar