Opskrifter på påskedesserter - Dessert til påskefrokost
Påskedesserter
Desserter

Påskedesserter

Her er alle mine bedste opskrifter på påskedesserter. Påsken er lige om hjørnet, og den byder for mange på påskefrokost med lækker mad og dessert. Jeg har derfor her samlet alle mine forslag til lækre desserter, som kan serveres i påsken. Der er både små desserter, som portionsanrettes og større desserter som f.eks. lagkager, cheesecakes og almindelige bradepandekager.

Det er virkelig lækkert at få en dessert til påskefrokost, selvom man i virkeligheden er ret mæt. Ofte på en masse lækker mad kan det være lækkert med lidt til den søde tand. 

Påskedessert i glas

Jeg er stor fan af desserter i glas, og derfor kan du selvfølgelig også finde en god påskedessert i glas. Det gode ved at lave en dessert i glas er, at det nemt ser rigtig fint ud. En chokolademousse i et glas ser bare flottere ud, end hvis det bliver serveret i en stor skål. Så kan man også nemmere pynte hvert enkelt glas med lidt flødeskum og nogle bær.

Ofte kan påskedesserter i glas laves dagen før. Det er især smart, hvis det er dig, der skal stå for en masse mad til selve påskefrokosten. Så er der nemlig rigeligt at se til på dagen. Så frigiver det en masse tid, hvis du allerede dagen forinden har lavet din påskedessert i glas.

Du kan blandt andet lave hindbærcheesecake i glas, citronfromage i glas, ymerfromage i glas, creme brulee i glas, tiramisu i glas og mange andre påskedesserter.

Cheesecake til påske

En cheesecake til påske er ofte en god ide. Sådan en kan nemlig laves dagen forinden, og så skal den bare serveres, når I har spist al det andet lækre mad.

Du kan servere nogle af de følgende cheesecake til påske: 

Kager til påskefrokost

Der er også mange andre lækre kager, som du kan servere til påskefrokost. Citron er ofte en ingrediens, som mange forbinder med påske. Det er derfor oplagt at lave en kage med citron som dessert til påskefrokosten. 

De fleste af mine kager, kan du altid give et pift af påske ved eksempelvis at pynte dem med påskeæg eller andet påskeslik. 

Kager med citron til påskefrokost

Kager med bær til påskefrokost

Klassiske kager til påskefrokostSkriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar