Pandekage lagkage med hindbærskum og chokolade - den bedste opskrift
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pandekage lagkage med hindbærskum og chokolade

Pandekage lagkage med hindbærskum og chokolade -det er rent faktisk en gammel opskrift jeg har taget frem fra gemmerne. For 2 år siden lavede jeg nemlig en opskrift på denne pandekage lagkage og uploade den som video på min Youtube kanal. Den har bare aldrig ramt bloggen, men det gør den altså i dag. Perfekt til dette dejlige solskinsvejr! Jeg har lavet lidt om i opskriften, så tag jer ikke af, at der står nogle andre mål i videoen. Denne kage er virkelig en af de allermest populære i min familie. Jeg har også lavet pandekage lagkagen med mascarponecreme og jordbær og denne med fyld af æblegrød, som en klassisk æblekage. God fornøjelse!

Pandekage lagkage med hindbærskum og chokolade

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Pandekager (ca. 18-20 pandekager):
Hindbærskum:
Chokoladeganache:
Pynt:

Fremgangsmåde

Pandekager:

Kom mælken i en skål og tilsæt mel, sukker og salt. Pisk godt til dejen er uden klumper. Tilsæt æggene og pisk igen. Rør natron ud i lidt mælk og kom det i dejen. Kom en lille smule smør på en pande, og bag tynde pandekager af dejen. Lad dem køle af.

Hindbærskum:

Skold hindbærrene og hæld dem i en si, så de kan tø op og saften kan blive siet fra. Bland flormelis og kartoffelmel i hindbærrene. Pisk fløden med vaniljesukker til en let skum og vend hindbærrene i.

Chokoladeganache:

Laves lige når kagen er samlet. Smelt chokolade og smør i en lille gryde ved svag varme og rør det godt sammen til en ensartet masse.

Sådan samler du kagen:

Læg pandekage lagkagen sammen ved at smøre et lag hindbærskum på hver pandekage. Hæld ganachen udover kagen og lad det dryppe lidt ned ad siderne. Pynt kagen med friske hindbær og citronmelisse. Server kagen med det samme, så er den bedst. Er der en rest kage tilovers, kan den dog godt holde sig i køleskabet til dagen efter, men den bliver lidt mere kompakt i konsistensen. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer

Skriv en kommentar