Svampet og lækker marcipankage – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Svampet og lækker marcipankage

Denne marcipankage er virkelig lækker og svampet og rigtig nem at lave. Jeg har pyntet min med flødeskum og friske bær, men i virkeligheden behøver man ikke alt det pynt, da kagen i sig selv er fantastisk! Det ville også være ret så lækkert med revet citronskal i dejen. Måske en god kandidat til påskefrokosten? Jeg ønsker jer alle en rigtig god weekend! Her kommer opskriften:

Ingredienser

Marcipankage:

200 smør, blødt

200 g sukker

100 g marcipan, revet

4 æg

200 g mel

1 tsk. bagepulver

Pynt:

Flødeskum af 2,5 dl fløde

Friske bær, f.eks. jordbær, blåbær og hindbær

 

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt revet marcipan. Pisk ét æg i adgangen. Bland mel og bagepulver og sigt det i dejen. Smør en springform på ca. 20-22 cm i diameter og beklæd bunden med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved 175 C i ca. 35-40 minutter. Lad kagen køle af.

Pynt kagen:

Pisk fløden til skum og smør det ud på kagen og pynt med friske bær. Server straks, så er den allerbedst. Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.