Oreo cheesecake opskrift - Opskrift på den bedste cheesecake med Oreo
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Oreo cheesecake

Oreo cheesecake – opskrift på den bedste cheesecake med Oreo. Denne Oreo cheesecake  virkelig nem, fordi den ikke tager særlig lang tid at lave og fordi den ikke skal bages. Den skal faktisk bare passe sig selv i køleskabet. Bunden har jeg lavet med Digestive kiks, men de kan sagtens erstattes med Oreos, hvis man vil gå all-in med Oreos fra top til tå. Normalt er jeg faktisk ikke så glad for cheesecake, så derfor har jeg også valgt at tilsætte lidt mere fløde, for at få den mere cremet og ikke så osteagtig. Cheesecake fyldet er lavet uden husblas, så derfor er det vigtigt, at fløden bliver pisket til en fast skum og forsigtigt bliver vendt med flødeosten, da det på den måde holder på formen og ikke klasker sammen. Brug gerne en springform på 23 cm i diameter, som jeg også har skrevet i opskriften. Cheesecaken kan også laves og anrettes i glas, ligesom jeg har gjort med denne hindbærcheesecake. Jeg har pyntet cheesecaken med lækre friske bær og lidt ekstra Oreos, men kagen kan udelukkende pyntes med bær og evt. lidt flødeskum. Se alle mine andre cheesecake opskrifter her. Rigtig god fornøjelse!

Oreo cheesecake

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning + 3 t.
I alt + 4 t.

Ingredienser

Kiksebund
Flødeostecreme
Pynt

Fremgangsmåde

Kiksebund

Hak kiksene i en foodprocessor, så de er helt fint malede. Smelt smørret og bland det godt sammen med kiksene til en ensartet masse. Hæld kiksemassen i en springform beklædt med bagepapir i bunden (min form er 23 cm i diameter). Pres massen godt ned i bunden, og sæt formen i køleskabet, imens du laver ostecremen.

Flødeostecreme

Pisk flødeost, vanilje, flormelis og citronsaft i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskummet i ostecremen og rør de grofthakkede Oreos i. Beklæd indersiden af springformen med kageplast og fordel flødeostecremen ud på kiksebunden. Stil kagen på køl i nogle timer, gerne natten over.

Befri kagen fra springformen og kageplast. Pynt kagen med friske hindbær og jordbær samt knuste Oreos. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
  1. Hej Frederikke.
    Kan man lave kagen cirka 24 timer før den skal serveres (uden pynt på toppen), eller bliver den for blød? 🙂 Mvh Emma

  2. Hejsa.

    Kan “massen” godt stå selv uden husblas? Den falder ikke sammen når man tager den ud af springformen?

  3. Konge opskrift 👍 lavet den flere gange og både familie, venner og naboerne er vilde med den 😍 Tak for at dele! 🙏

Skriv en kommentar