Koldskål med hyldeblomst - koldskål med skyr, hyldeblomst og flødeskum
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Koldskål med hyldeblomst

Koldskål med hyldeblomst, friske jordbær og lækre sprøde hjemmebagte kammerjunkere! Denne koldskål ligger højt på listen over familiefavoritter herhjemme. Især når denne koldskål bliver smagt til med hjemmelavet hyldeblomstdrik. Koldskål kan laves på mange forskellige måder, men denne har jeg lavet med skyr og kærnemælk, som efterfølgende bliver vendt med letpisket flødeskum. Det smager fantastisk og koldskålen bliver så dejlig cremet. Jeg har også denne opskrift på koldskål, som er lavet med æggeblommer og smagt til med bagte rabarber. Hvad er din favorit koldskål? Rigtig god fornøjelse!

Koldskål med hyldeblomst

Koldskål til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Koldskål med hyldeblomst

Fremgangsmåde

Koldskål med hyldeblomst

Pisk skyr og hyldeblomstdrik sammen. Tilsæt kærnemælken og smag evt. til med sukker, hvis du bedst kan lide koldskålen sød. Lige inden koldskålen skal serveres, piskes fløden let til en helt blød flødeskum og vendes forsigtigt i koldskålen. Pynt med små fine hyldeblomster og jordbær og servér med lækre friskbagte kammerjunkere. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar