Opskrifter Livsstil

Koldskål med hyldeblomst

Koldskål med hyldeblomst, friske jordbær og lækre sprøde hjemmebagte kammerjunkere! Denne koldskål ligger højt på listen over familiefavoritter herhjemme. Især når denne koldskål bliver smagt til med hjemmelavet hyldeblomstdrik. Koldskål kan laves på mange forskellige måder, men denne har jeg lavet med skyr og kernemælk, som efterfølgende bliver vendt med en letpisket flødeskum. Det smager fantastisk og koldskålen bliver så dejlig cremet. Jeg har også denne opskrift på koldskål, som er lavet med æggeblommer og smagt til med bagte rabarber. Hvad er din favorit koldskål? Rigtig god fornøjelse!

Koldskål med hyldeblomst

Ingredienser

Koldskål med hyldeblomst (til 4 personer):

2 dl skyr

1 dl koncentreret  hyldeblomstdrik

1 L kernemælk

Evt. 1 spsk. sukker

2 dl piskefløde (kan undlades)

Hyldeblomster til pynt

Friske jordbær til pynt

Kammerjunkere

Fremgangsmåde

Koldskål med hyldeblomst:

Pisk skyr og hyldeblomstdrik sammen. Tilsæt kærnemælken og smag evt. til med sukker, hvis du bedst kan lide koldskålen sød. Lige inden koldskålen skal serveres, piskes fløden let til en helt blød flødeskum og vendes forsigtigt i koldskålen. Pynt med små fine hyldeblomster  og jordbær og servér med lækre friskbagte kammerjunkere. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.