Koldskål med bagte rabarber - hjemmelavet kernemælkskoldskål
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Koldskål med bagte rabarber

Koldskål med bagte rabarber er en vaskeægte forår/sommerret! En lækker cremet og hjemmelavet kærnemælkskoldskål smagt til med rabarbersaft fra bagte rabarber og  toppet med bagte rabarber, citronmelisse og selvfølgelig sprøde hjemmelavede kammerjunkere.  Jeg er faktisk ikke så stor fan af koldskål, men lige denne version kan jeg rigtig godt lide. Den faldt i hvert fald også i god jord hos resten af familien. Koldskål kan smages til med en masse forskellige smagsgivere f.eks. jordbær, hjemmelavet hyldeblomst-drik eller citronskal. Prøv også min cremede koldskål med hyldeblomst. Hvad er din favorit koldskål?

Koldskål med bagte rabarber

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Koldskål med bagte rabarber
Bagte rabarber
Koldskål

Fremgangsmåde

Bagte rabarber

Skyl rabarberne godt og skær dem ud i små stykker. Bland rabarberne med sukker og vaniljestang og kom dem i et ildfast fad med stanniol over. Bag rabarberne i ca. 20 minutter ved 200 C. Lad rabarberne køle af og sigt herefter saften fra og brug i koldskålen.

Koldskål

Pisk æggeblommer, sukker og vanilje sammen til en luftig æggesnaps. Tilsæt saften fra rabarberne og pisk igen. Tilsæt piskefløde og kærnemælk til koldskålen er cremet og skummende.

Server koldskål med de bagte rabarber, hjemmelavede kammerjunkere og evt. lidt frisk citronmelisse. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar