Hjemmelavede kammerjunkere - den bedste opskrift på kammerjunkere
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hjemmelavede kammerjunkere

Hjemmelavede kammerjunkere smager så skønt! Det er faktisk utroligt nemt at bage kammerjunkere selv og de smager mindst lige så godt, som dem man køber, hvis ikke bedre! Jeg kan godt lide at tilsætte revet citronskal i kammerjunke-dejen, men det smager også godt med f.eks. stødt kardemomme. Hvis du er typen der spiser rigtig meget koldskål i løbet af sommerperioden, så lav dobbeltportion dej og frys ned (rullet til en pølse), så kan du hurtigt bage helt friske og sprøde kammerjunkere til din koldskål. Rigtig god fornøjelse!

Hjemmelavede kammerjunkere

Ingredienser

Kammerjunkere (ca. 60 stk.):

Fremgangsmåde

Kammerjunkere:

Tænd ovnen på 225  C varmluft. Kør mel, smør og sukker i en foodprocessor, til det bliver til en grynet masse. Kom bagepulver og citronskal i. Pisk mælk og ægget sammen og bland det i og ælt dejen godt sammen. Rul dejen ud i en lang pølse og skær den i ca. 30 lige store skiver. Form skiverne til kugler (på størrelse med en valnød) og sæt kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kammerjunkerne på den næstøverste rille i ovnen i 10 minutter. Lad dem herefter køle af. Skær kagerne igennem med en brødkniv og læg dem på bagepladen med skærefladen opad. Rist kammerjunkerne i ovnen i ca. 30 minutter ved eftervarmen. De skal være helt sprøde, hvis de er bløde, kan de ikke holde sig. Lad dem køle af på en rist og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar