Opskrifter Livsstil

Julecookies med hvid chokolade og tranebær

Lækre julecookies med hvid chokolade og tranebær, der er sprøde udenpå og bløde og seje indeni.  Disse cookies er perfekte at give, som en lille værtindegave med fint bånd bundet rundt om eller i en fin kagedåse. Det er d.19 december i dag og nu er der ikke længe til juleaften! Jeg har jo delt en opskrift hver dag, her på bloggen i december, og I har taget så godt imod alle opskrifterne. Jeg bliver lykkelig når I afprøver opskrifterne og efterfølgende deler dem på Instagram. Husk når I deler, at tagge mig eller #frederikkewaerens, så jeg kan se, hvad I laver! Rigtig god dag!

Julecookies med hvid chokolade og tranebær

Ingredienser

Julecookies med hvid chokolade og tranebær (ca. 16-20 stk):

220 g smør, smeltet

200 g brun farin

1 spsk. sukker

1 æg

1 æggeblomme

1 tsk, vaniljesukker

1 tsk. salt

300 g hvedemel

1 spsk. kartoffelmel

1 tsk. bagepulver

75 g tørrede tranebær

200 g hvid chokolade

Fremgangsmåde

Julecookies med hvid chokolade og tranebær:

Smelt smørret og pisk det sammen med brun farin og sukker i 3 minutter til det bliver skummende. Tilsæt æg, vaniljesukker og salt og pisk igen. Bland mel, kartoffelmel og bagepulver i en skål og pisk det herefter i dejen. Tilsæt tilsidst tranebær og hvid chokolade. Stil dejen på køl i 30 minutter. Tænd ovnen på 175 C. Form lige store kugler, f.eks. med en isske, af dejen og beklæd en bageplade med bagepapir. Bag cookies i ca. 16-18 minutter. Lad dem køle af på en rist og nyd dem. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.