Opskrifter Livsstil

Skum med bær og mørk chokolade – uden tilsat sukker

Skum med bær og mørk chokolade – uden tilsat sukker! En dejlig frisk, syrlig og lidt sundere dessert, som kan laves på 10 minutter. Denne dessert er lavet med flødeskum, creme fraiche og vaniljepulver. Syrligheden fra creme fraichen er et perfekt match til de søde bær og den mørke chokolade. Jeg bruger en meget mørk chokolade, men du kan bruge lige den chokolade du bedst kan lide. Rigtig god fornøjelse!

Skum med bær og mørk chokolade – uden tilsat sukker

Ingredienser

Skum med bær og mørk chokolade – uden tilsat sukker (til 3 personer):

2,5 dl piskefløde

125 g creme fraiche, f.eks. 9 %

1 tsk. vaniljepulver

Friske bær, f.eks. jordbær, blåbær og hindbær

Mørk chokolade, jeg har brugt 85 %

Citronmelisse eller mynte

 

Fremgangsmåde

Skum med bær og mørk chokolade – uden tilsat sukker:

Pisk fløden til en let skum og vend creme fraiche og vaniljepulver i. Anret skummet på 3 små tallerkener eller i skåle. Pynt med friske bær, mørk chokolade og citronmelisse. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.