Rabarbertrifli med hjemmebagte makroner og bagt hvid chokolade - Opskrift på rabarbertrifli
Opskrifter Livsstil Shop

Rabarbertrifli med hjemmebagte makroner og bagt hvid chokolade

Rabarbertrifli med hjemmebagte makroner og bagt hvid chokolade. Den lækreste dessert med knas, sødme og syrlighed. Jeg elsker trifli og denne med rabarber smager vidunderligt. Der er mange måder at lave trifli på, og jeg har også en anden version, med rabarber, med sprøde havregryn og mascarponecreme og en blommetrifli med ingefær og råcreme. Trifli kan enten portion anrettes, som jeg har gjort, i små glas eller det kan serveres, med alle elementerne i skåle, på bordet, og så kan man selv samle sin egen trifli. Selve rabarberkompotten, den bagte hvide chokolade og makronerne kan forberedes nogle dage i forvejen, så er det nemt at hurtigt at samle triflien. Prøv også disse lækre bagte rabarber med yoghurtcreme eller koldskål med bagte rabarber. Rigtig god fornøjelse!

Rabarbertrifli med hjemmebagte makroner og bagt hvid chokolade

Små søde sager til 6 personer
Forberedelse 20 min. / Tilberedning 40 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Hjemmebagte makroner

200 g mandler

235 g flormelis

2 æggehvider

Bagt hvid chokolade

150 g hvid chokolade, hakket eller i drops

Derudover

5 dl piskefløde

1 tsk vaniljesukker/vaniljepulver

Lav 1 portion rabarberkompot

Fremgangsmåde

Hjemmebagte makroner

Tænd ovnen på 150 C varmluft.

Blend mandlerne til fint mandelmel, der må godt være lidt små grove stykker i. Bland flormelis sammen med mandelmel og vend æggehviderne i til en sammenhængende klistret masse. Kom massen i en sprøjtepose. Beklæd en bageplade med bagepapir og sprøjt massen ud til små runde makroner af ca. 2 cm i diameter. Bag makronerne i ca. 25  minutter. Det gør ikke noget, hvis makronerne flyder lidt ud, de skal alligevel brækkes i stykker. Lad makronerne afkøle på en rist. Opbevar dem herefter i en lufttæt beholder indtil de skal bruges.

Bagt hvid chokolade

Tænd ovnen på 150 C varmluft.

Kom chokoladen på en bageplade med bagepapir. Bag chokoladen i ovnen i ca. 12-14 minutter indtil chokoladen bliver gylden, men pas på at den ikke bliver for mørk. Lad chokoladen afkøle.

Ved servering

Pisk fløden og vaniljesukker til letpisket flødeskum. Smuldre/bræk makronerne ud og fordel  dem i 6 glas. Kom rabarberkompot og flødeskum ovenpå. Gentag dette så der i alt er 2 lag. Slut af med at drysse bagt hvid chokolade ovenpå. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven