Hurtig dessert med æbler og makroner - Hurtig dessert med revet æble
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hurtig dessert med æbler og makroner

Hurtig dessert med æbler og makroner – Opskrift på nem og lækker dessert med revet æble, makroner og vaniljeskum. Denne dessert er en hurtigere udgave af denne lækre gammeldags æblekage, med æblegrød, rasp og flødeskum. Her har jeg lavet desserten, så den kan serveres lynhurtigt, uden at forberede de forskellige elementer. Desserten består af makroner, revet æble vendt med citronsaft og sukker, vaniljeskum med creme fraiche, flormelis, vanilje og flødeskum. En virkelig skøn efterårsdessert.

Æblerne bliver lynhurtigt brune, når de er revet, så derfor skal de vendes med citronsaft og sukker. Du kan enten købe makroner færdiglavede eller du kan bage dem selv, se min opskrift her.  Rigtig god fornøjelse!

Hurtig dessert med æbler og makroner

Hurtig dessert til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Hurtig dessert med æbler og makroner (4 glas)
Vaniljeskum
Derudover

Fremgangsmåde

Hurtig dessert med æbler og makroner

Bland revet æble med citronsaft og sukker. Smag evt. til om der skal tilsættes mere sukker, det afhænger af hvor sure æblerne er.

Vaniljeskum

Pisk fløden sammen med flormelis og vanilje til en let skum og vend efterfølgende creme fraiche i.

Knus makronerne og fordel dem i bunden af 4 glas. Kom revet æble på og makroner ovenpå. Slut af med en god spsk. vaniljeskum på. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar